Med flere års HR-erfaring kan vi være din fortrolige og kompetente sparringspartner. Vi tilbyder fleksible HR-løsninger, som passer til din forretning og dine medarbejdere.  Vi kan levere en fast tilknyttet HR ressource med godt kendskab til forretningen og vi kan byde ind med HR-support efter behov. Vores kompetencer spænder fra strategisk organisationsudvikling, rekruttering og daglig HR-support til håndtering af medarbejderdata i eget system i overensstemmelse med persondataforordningen. Som din HR Partner arbejder vi altid med afsæt i gældende lovgivning og vores HR-processer har altid fokus i kundens strategi og værdisæt.

 

Camilla

Min rolle hos Egsgaard HR er at sikre det administrative fundament for vores kunder samt arbejde med hele HR paletten hos vores partnerkunder. Jeg sætter en ære i at hjælpe vores kunder, hvad end det måtte være et pludseligt opstået problem, eller det er en længerevarende proces, hvor Egsgaard HR skal supportere organisationen. Jeg ser det som mit primære ansvar at sikre, at vores kunder altid får kompetent og ikke mindst brugbar support og sparring, der lever op til deres forventninger.

Louise

Som HR Partner arbejder jeg kontinuerligt med at udvikle indsigt i forretningen som en vej til bedre udsyn til gavn for både medarbejdere og virksomhedens kunder. Mit afsæt er en god forretningsforståelse kombi­neret med tillidsfulde og udviklende relationer. Herigennem er jeg optaget af at bidrage til god perfor­mance, høj trivsel og en solid bundlinje, så alle i organisationen giver hinanden oplevelsen af menings­fuldhed og at lykkes på den fælles arbejdsplads. Særligt er jeg interesseret i forholdet ml. organisation og menneske med fokus på dynamikken, der opstår i mødet mellem dem. Med nærvær og tydelighed er jeg i stand til at bygge bro gennem HR aktiviteter såvel som jeg kan understøtte organisatoriske og personlige processer. Min tilgang er en dialog om den enkeltes ståsted, muligheder samt udfordringer, da det er arbej­det med disse, som skal drive udviklingsprocessen.  

Morten

Jeg er HR Partner og arbejder med at styrke forretningen for både virksomhed og medarbejdere. Igennem mit arbejde får virksomheden adgang til know-how omkring de HR Processer der virker i praksis og får et bagkatalog der består af bred erfaring fra flere brancher.

Mit fokus er at få mennesker til at lykkes, både som ledere og som medarbejdere, og derigennem få virksomheden til at lykkes. Jeg understøtter HR processer og træder til der, hvor virksomheden har brug for det. Mit speciale er at få samarbejde på dagsordenen og få stillet det rigtige hold, både igennem rekruttering og at arbejde med dialog, sparring og coaching i virksomheden. Jeg kommer med HR som et aktivt forretningsværktøj, hvor jeg bruger den praktiske tilgang og arbejder i øjenhøjde.