Med flere års HR-erfaring kan vi være din fortrolige og kompetente sparringspartner. Vi tilbyder fleksible HR-løsninger, som passer til din forretning og dine medarbejdere.  Vi kan levere en fast tilknyttet HR ressource med godt kendskab til forretningen og vi kan byde ind med HR-support efter behov. Vores kompetencer spænder fra strategisk organisationsudvikling, rekruttering og daglig HR-support til håndtering af medarbejderdata i eget system i overensstemmelse med persondataforordningen. Som din HR Partner arbejder vi altid med afsæt i gældende lovgivning og vores HR-processer har altid fokus i kundens strategi og værdisæt.

 

Camilla

Min rolle hos Egsgaard HR er at sikre det administrative fundament for vores kunder samt arbejde med hele HR paletten hos vores partnerkunder. Jeg sætter en ære i at hjælpe vores kunder, hvad end det måtte være et pludseligt opstået problem, eller det er en længerevarende proces, hvor Egsgaard HR skal supportere organisationen. Jeg ser det som mit primære ansvar at sikre, at vores kunder altid får kompetent og ikke mindst brugbar support og sparring, der lever op til deres forventninger.

Louise

Som sociolog er jeg i mit arbejde med HR optaget af at sikre samspil mellem medarbejderne og den virkelighed, som virksomheden indgår i. Det gør jeg med viden om og interesse i, hvad der driver medarbejderne samt ved at supportere på virksomhedens drift og udvikling. Jeg beskæftiger mig primært med rekruttering, medarbejderudvikling, ledelsessparring og administration. Med mig som HR partner får I en engageret og fortrolig sparringspartner, der identificerer, analyserer og handler på de vilkår, som virksomheden agerer under, de udfordringer, som naturligt opstår i arbejdsdagen og ikke mindst understøtter virksomheden i at placere sig i en tid, hvor mening og retning er afgørende.