Skræddersyede udviklingskoncepter

Vi har erfaring med at køre ledelsesuddannelser sammen med dygtige samarbejdspartnere eller alene. Dette afhænger naturligvis af gruppen. Såfremt I ønsker at lave en intern ledelsesuddannelse for jeres ledere, vil det være oplagt at kontakte os for at høre mere omkring vores koncept. Et koncept der kan skræddersys helt efter Jeres behov.

Vores fremgangsmåde

Vores tilgang til ledelsesudvikling er primært funderet i en praktisk tilgang og et ønske om at møde lederen, der hvor han/hun er. Samtidigt vil vi også gerne fremprovokere den nødvendige mængde af forstyrrelser i den enkelte leder, da dette ofte fører til udvikling.

Erfaring der kan bruges

Som HR partnere har vi været med på mange lederes udviklingsrejse, og har haft månedlige møder med dem, hvor cases eller generelle emner er blevet diskuteret. Vores tilgang har oftest været rådgivende, men også coachende, hvis det var behovet.
Vi har ligeledes stor erfaring i en-til-en sparring og rådgivning af nyudnævnte eller fastgroede ledere, der har behov for en ekstern partner på deres rejse eller blot et ønske om nye input og inspiration.