Professionelle kandidatoplevelser, effektive processer og trygge medarbejdere kræver velfungerende HR-systemer. Derfor tilbyder vi brugervenlige og fleksible software-løsninger inden for rekruttering og stam­data. Systemerne efterlever compliance-kravene, og tidsforbruget på administrative HR-opgaver kan ofte reduceres med op til 80 % i forhold til manuel håndtering.

Systemerne hostes af Egsgaard HR, udvikles løbende og tilpasses behovene i Jeres organisation.

Rekrutteringssystemet digitaliserer hele rekrutteringsflow’et – lige fra oprettelse af jobopslag til en strømli­net ansættelsesproces samt håndtering af uopfordrede ansøgninger. I får Jeres egen rekrutteringsportal med eget logo, virksomhedsbeskrivelse og et link til Jeres hjemmeside, så kandidaterne guides den rigtige vej. Vi kan som din HR Partner supportere Jer i processen – helt eller delvis – men I er naturligvis også vel­komne til at drive det selv.

Hvis du ønsker at se eksempler på jobsiden for nogle af vores kunder, kan du besø­ge blandt andet www.telesikring.dk

Stamdatasystemet er organisationens administrative rygrad. Det er et intuitivt HR-system, som både kan involvere HR, ledere og medarbejdere. I systemet opbevares data på den enkelte medarbejder, afdelinger og for hele organisationen. Gennem systemet er det også muligt at trække rapporter samt underskrive do­kumenter digitalt via nem-id. Der udvikles løbende moduler, som kan tilkøbes f.eks. ferieregistrering.

Ønsker du at høre fra en reference, kan vi naturligvis finde det til dig.

Implementering af et system koster fra 10.000 DKK ekskl. moms. Herefter følger et månedligt abonne­ment, der afspejler organisationens størrelse.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os ganske uforpligtende for at høre mere.

Louise Rod Mobil/2488 5001 Mail/ Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.