Et HR Partnerskab med Egsgaard HR er en meget fleksibel måde at integrere HR som en naturlig del af sin organisation – uden at betale for mere end behovet er.

Tanken udspringer af, at alle virksomheder har HR-behov men ikke nødvendigvis volumen til en fuld HR-ressource. Med et HR Partnerskab kan I få dækket alt fra rekruttering til afvikling af medarbejdere og alle faser imellem. Vi arbejder typisk i SMV'er, hvor vi ofte er på adressen ugentligt/hver 14. dag, men der er også mulighed for, at vi checker ind ved behov eller bidrager på distancen. 

Egsgaard HR består af et team med en bred kompetenceprofil, hvor fællesnævneren er fleksibilitet, forret­nings- og menneskeforståelse samt værdiskabelse. Vi prioriterer nærvær og er optaget af at udvikle ram­merne for et kontinuerligt samarbejde, hvor vi opnår et godt kendskab til forretningen og skaber relatio­ner til medarbejderne på alle niveauer således, at vi kan levere målrettet ind til organisationen.

Vi tilbyder løsninger i forskellige kategorier, som sagtens kan kombineres – HR Partnerskabet kan skrædder­syes præcis, som I ønsker.

HR Admin: udarbejdelse af kontrakter, tillæg, advarsler og opsigelser, sygefraværshåndtering, udformning af personalehåndbog og personalepolitikker samt sparring på juridiske problemstillinger inden for HR.

HR Årshjul: vi designer og driver et årshjul med HR-aktiviteter tilpasset Jeres organisation f.eks. MUS, LUS, GRUS, 1:1 samtaler, Performance Reviews, trivselsundersøgelse, APV, lønsamtaler m.m. Årshjulet under­støtter den overordnede virksomhedsstrategi, og HR-aktiviteterne planlægges, så de inkorporeres i organi­sationens kerneopgaver for at tilgodese forretningsmæssige synergier. Konceptet til den enkelte aktivitet tilpasser vi naturligvis til Jeres behov. 

HR Ad hoc: rekrutteringsprocesser, on- og offboarding, employer branding, trivselsworkshop, oplæg om personprofiler, kommunikation m.m.

Outplacement: forløbet kan tilpasses den enkelte medarbejder, men typisk omfatter et forløb: DiSC-profil for at klarlægge medarbejderens potentialer og udviklingspunkter, sparring på CV og ansøgning, fastlæggelse af jobmuligheder samt sparring på forberedelse til jobsamtale.

Coaching: individuelle forløb med fokus på medarbejderens arbejdsmæssige ståsted, som dog kan foldes ud til at involvere flere aspekter i medarbejderens aktuelle livssituation.

 

Kontakt os endelig, så drøfter vi mulighederne for, hvordan vi kan bidrage til Jeres virksomhed. 

Louise Rod Mobil/24885001 Mail/ Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.