Et HR partnerskab med Egsgaard HR er en meget fleksibel måde at integrere HR som en naturlig del af sin organisation, uden at betale for mere, end man har brug for. 

Egsgaard HR består af et team med forskellige kompetencer indenfor HR, hvilket betyder, at vi kan løse alle de HR opgaver, som netop din organisation har behov for.

Vi tilbyder 3 forskellige HR-løsninger, som også kan kombineres. 

HR basic: HR jura, HR administration, trivselsundersøgelse, sygefraværshåndtering og udarbejdelse af personalepolitikker eller personalehåndbog o.a.

HR transformationel: Strategisk HR således HR understøtter den overordnede virksomhedsstrategi, ledersparring, gruppeudviklingsforløb,, employer branding, MUS koncept tilpasset virksomheden, talentudvikling o.a. 

HR ad hoc.: Rekruttering, interne lederuddannelsesforløb o.a.

Din virksomhed kan vælge at have Egsgaard HR tilknyttet på fast basis eller kun ved behov. De fleste af vore kunder har et ønske om, at vi er på deres adresse en fast dag om ugen eller hver 14. dag. På den måde sikres et kontinuerligt samarbejde, og vi opnår et godt kendskab til forretningen således, at vi kan bringe endnu større værdi.

Kontakt os endelig, så drøfter vi mulighederne for et samarbejde til gavn for din virksomhed.