Vi kan altid forbedre os

Medarbejderes præstation er det stærkeste konkurrenceparameter for langt de fleste virksomheder.

Jeg er drevet af en stærk tro på, at vi som mennesker kan yde mere. Vi kan altid forbedre os og udvikle vore personlige og faglige kompetencer – og den rejse er jeg en kompetent guide på.

Indsatser skal kunne måles på bundlinjen

Med flere års HR erfaring fra både produktions- og servicevirksomheder har jeg mødt mange forskelligartede udfordringer. Min tilgang til HR arbejdet er samtidigt krydret med en stor forretningsmæssig forståelse, som jeg har opnået både qva min position som bestyrelsesmedlem i Telesikring A/S samt mit mangeårige suveræne HR ansvar i familiekoncernens virksomheder. Denne kombination har givet mig en stærk fornemmelse af, hvad der virker i forskellige kontekster og hvad der er HR for HRs skyld. Jeg vil kun arbejde med det, der giver værdi og kan afspejles på bundlinjen i regnskabet, på kort eller længere sigt. Min integritet er mit stærkeste og til tider svageste kort. Jeg er ærlig over for dig – også selvom det vil koste mig en opgave.

En fortrolig og kompetent sparringspartner

Du skal kontakte mig, hvis du kunne tænke dig en fortrolig og kompetent sparringspartner, der sætter sig ind i din forretning og dine medarbejdere. Jeg ønsker at arbejde sammen med dig om at finde løsninger på dine udfordringer og være med i eksekveringsprocessen efterfølgende. De bedste løsninger skabes når der er opstået en fortrolighed og deraf ærlighed i et sådant partnerskab. Så kan vi sætte ambitiøse målsætninger for din forretning, sammen. Personligt motiveres jeg af opgaver, der kræver en særlig indsats af mig. Jeg elsker udfordringer, men jeg drives af at komme i mål.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

KH Anett Egsgaard

 

 

Søren Maigaard

Security Manager, Semco Maritime

"Anett har en personlighed, der straks ved første møde imponerer. Ikke alene er hun den bedste HR partner man kan forestille sig rent fagligt, hun er også sprængfyldt af positiv energi og får alle omkring hende i godt humør. Anett forstår at skabe en atmosfære af tillid og formår at få selv de mest introverte mennesker til at ytre deres mening i plenum - og være glade for det. Hun er kort sagt lidt i sin egen liga og jeg vil anbefale alle, der leder efter en HR partner at kontakte Anett; hvis du ikke smiler to minutter inde i samtalen har du fået forkert nummer."

 


Bliv tilmeldt nyhedsbrev