Skræddersyede udviklingskoncepter

Jeg har erfaring med at køre ledelsesuddannelser sammen med dygtige samarbejdspartnere eller alene. Dette afhænger naturligvis af gruppen. Såfremt I ønsker at lave en intern ledelsesuddannelse for jeres ledere, vil det være oplagt at kontakte mig for at høre mere omkring vores koncept. Et koncept der kan skræddersys helt efter Jeres behov.

 

Min fremgangsmåde

Min tilgang til ledelsesudvikling er primært funderet i en praktisk tilgang og et ønske om at møde lederen, der hvor han/hun er. Samtidigt vil jeg også gerne fremprovokere den nødvendige mængde af forstyrrelser i den enkelte leder, da dette ofte fører til udvikling.

 

Erfaring der kan bruges

I min tid som HR partner har jeg været med på mange lederes udviklingsrejse, og har haft månedlige møder med dem, hvor cases eller generelle emner er blevet diskuteret. Min tilgang har oftest været rådgivende, men også coachende, hvis det var behovet.
Jeg har ligeledes stor erfaring i en-til-en sparring og rådgivning af nyudnævnte eller fastgroede ledere, der har behov for en ekstern partner på deres rejse eller blot et ønske om nye input og inspiration.

 

Lise Bjerning Terp

Management Assistant Esvagt A/S

"Anett er en usædvanligt kompetent HR partner og organisationsudvikler. Hun har en formidabel evne til at spotte hvilke medarbejdere, der kan fungere i et team. Anett har været en værdifuld sparringspartner for mig. Man kan aldrig bare 'sætte autopiloten til', når man er sammen med Anett. Hun udfordrer vanetænkning og motiverer til, at man sætter overliggeren lidt højere. Jeg glæder mig altid til vores møder. Hun får mig i godt humør – og fylder højoktan benzin på min motor."

Bliv tilmeldt nyhedsbrev