Specifikke problemer eller generel udviklingsproces

Både medarbejdere og ledere har brug for sparring og coaching i perioder af deres arbejdsliv. Det kan handle om et specifikt problem, man ønsker at coaches ud fra, men det kan også være en mere generel udviklingsproces, hvor der konstant bygges erfaring og faglighed på i samspil med hinanden.

 

Det praktiske

Vi tager udgangspunkt i dit nuværende ståsted og arbejder os ud fra det. Indledningsvist handler det om at få opbygget den fornødne tillid, så vi får en åben og ærlig dialog – dette sikrer, at jeg hurtigt får respons på de udfordringer/forstyrrelser, som jeg giver dig undervejs i coachingforløbet. Samtidigt er det væsentligt for mig at få viden om du ønsker reel rådgivning/sparring eller om vi taler traditionel coaching, hvor du selv finder frem til svarene i løbet af vores samtaler.

 

  • Forløbet starter altid med et indledende møde, hvor vi afstemmer forventninger til hinanden og mærker om kemien til stede for at skabe den fornødne fortrolighed. Afhængigt af den ønskede overskrift på coachingen vil jeg muligvis foreslå at indlede med en personlighedsprofil
  • Vi aftaler at mødes minimum 5 gange med forskellige intervaller – afhængigt af behov
  • Du får løbende opgaver/udfordringer der skal arbejdes med mellem sessionerne

 

 

Anne Christine Wilkens

Senior Procurement Manager - Semco Maritime

"Jeg er utrolig taknemmelig for den HR support Anett har givet mig i den tid vi har arbejdet sammen ved Semco Maritime. Anett har i enhver sammenhæng formået at sætte sig lynhurtigt ind i de behov, der var til stede i afdelingen og udfyldt disse til fulde. Udover støtten på det overordnede plan, har Anett været en værdigvende personlig sparringspartner ift. de ledelsesmæssige udfordringer der opstår i hverdagen. Hun er altid lyttende, kommer med konstruktive løsningsforslag og er ikke bange for at stille skarpe udfordrende spørgsmål. Jeg vil give Anett mine højeste anbefalinger for at være en professional, yderst værdigivende HR partner."

Bliv tilmeldt nyhedsbrev